Bear Grylls a fost concediat de canalul Discovery

ImageRealizatorul celebrei emisiuni „Tehnici esenţiale de supravieţuire” a fost demis de Discovery Channel. Cauza este o disputa contractuala dintre Grylls si postul de televiziune.  Potrivit unor surse, şefii  realizatorului emisiunii, s-au autosesizat după ce jurnalistul a refuzat să participe „la două proiecte pentru care fusese contractat”.

Renumitul aventurier s-a abătut şi pe plaiurile mioritice. S-a întâmplat în februarie 2009, din echipa sa făcând parte regizorul Stephen Searhman şi expertul în tehnici de supravieţuire Andrew Wood. Bear Grylls s-a declarat plăcut surprins de frumuseţea şi sălbăticia locurilor, de munţii maiestuoşi, de peşterile tainice, de priveliştile uluitoare. Şi nu a refuzat o masă mai puţin gustoasă, dar hrănitoare, formată din resturi de fructe culese din excrementele de urs, dar şi nişte carne de melc… Pe care le-a găsit în Carpaţii noştri, undeva prin Apuseni.

Fiind un experimentat alpinist, cu centură neagră la karate şi fost membru al forţelor speciale britanice, Bear s-a aventurat în cele mai periculoase şi greu de pătruns colţuri ale lumii, din munţii stâncoşi canadieni, înfrigurata Alaska şi Alpii francezi până în inima Africii, din jungla ecuadoriană şi „goliciunea” sahariană până în deşertul american, din pădurile tropicale până în geroasa Siberie… De fiecare dată, el şi-a testat limitele la maxim, reuşind să supravieţuiască celor mai teribile încercări.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s